This site uses cookies.
Some of these cookies are essential to the operation of the site,
while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used.
For more information, please see the ProZ.com privacy policy.
Merhabalar. Uzun süredir yurtdışından ödeme alan insanlara danışmak isterim. Ben Payoneer'a USD ödemesi alıp Türkiye'deki dolar hesabıma aktarıyorum. %3'lük bir kesinti oluyor ve bazen, aracı bankalar da bir komisyon kesebiliyor. Her zaman olmuyor ama mesela geçenlerde 20 dolar kadar da aracı banka kesmişti ve bu kesinti hiçbir yerde belgelenmiyor.
TL olarak Payoneer kurundan çekmek daha mı avantajlı olur? Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Merhabalar. Uzun süredir yurtdışından ödeme alan insanlara danışmak isterim. Ben Payoneer'a USD ödemesi alıp Türkiye'deki dolar hesabıma aktarıyorum. %3'lük bir kesinti oluyor ve bazen, aracı bankalar da bir komisyon kesebiliyor. Her zaman olmuyor ama mesela geçenlerde 20 dolar kadar da aracı banka kesmişti ve bu kesinti hiçbir yerde belgelenmiyor.
TL olarak Payoneer kurundan çekmek daha mı avantajlı olur? Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Veya şu anki durumda Türkiye'de yaşayıp yurtdışı adresi olmayan bir kişi için kullandığınız ve memnun olduğunuz başka bir alternatif var mı?
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
Recep Kurt Турцыя Local time: 01:11 Член (ад 2011) англійская → турэцкая + ...
TL
Jan 23
Ben Türkiye'deki TL hesabıma gönderiyorum, onların kurlarından. Hem kurları benim bankamın kurundan daha yüksek hem ekstra 20-30 dolar ödemekten kurtuluyorum.
Subject:
Comment:
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
Özgün Çağlar Çay Турцыя Local time: 01:11 Член (ад 2023) англійская → турэцкая + ...
УДЗЕЛЬНІК ЛАКАЛІЗАЦЫІ САЙТА
TL veya EUR
Jan 24
TL veya EUR olarak çekince komisyon olmadan Payoneer'in dönüştürme kuruyla hesabınıza alabiliyorsunuz. Daha düşük bir kurla dönüştürüyor ama komisyonlu olarak çekmekten daha uyguna geliyor.
Subject:
Comment:
Baran Keki Турцыя Local time: 01:11 Член англійская → турэцкая
Payoneer
Jan 24
feoa wrote:
Veya şu anki durumda Türkiye'de yaşayıp yurtdışı adresi olmayan bir kişi için kullandığınız ve memnun olduğunuz başka bir alternatif var mı?
Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Payoneer dışında bir alternatif yok maalesef. Ayrıca burada size yardımcı olabilecek kişilerin olduğunu zannetmiyorum.
Subject:
Comment:
Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.